۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير

برگزاری نشست هم اندیشی هیات رییسه دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده علوم اداری و اقتصاد

نشست هم اندیشی هیات رییسه دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده علوم اداری و اقتصاد به منظور تقویت و استمرار ارتباط دو سویه بین اعضای هیات علمی با مسئولین دانشگاه و بهره مندی از دیدگاه ها و نقطه نظرات متقابل آن ها، یکشنبه 26مرداد ماه سال جاری، از ساعت 17 تا 20 به صورت ویدئو کنفرانس(مجازی) برگزار شد.


 نشست هم اندیشی هیات رییسه دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده علوم اداری و اقتصاد به منظور تقویت و استمرار ارتباط دو سویه بین اعضای هیات علمی با مسئولین دانشگاه و بهره مندی از دیدگاه ها و نقطه نظرات متقابل آن ها، یکشنبه  26مرداد ماه سال جاری، از ساعت 17 تا 20 به صورت ویدئو کنفرانس(مجازی) برگزار شد.

به گزارش وب سایت خبریuinews دکتر هوشنگ طالبی رییس دانشگاه اصفهان در این نشست ضمن تقدیر از اقدامات ارزشمند اعضای هیات علمی در کیفیت برگزاری کلاس های مجازی از حضور در جمع اساتید دانشکده ،ابراز خرسندی و بر تعامل و بهره مندی از دیدگاه ها و نظرات سازنده اعضای هیات علمی تاکید نمود.

دکتر طالبی در ادامه ضمن پاسخ گویی به پرسش های اعضای هیات علمی دانشکده علوم اداری و اقتصاد و تقدیر از اقدامات ارزشمند اعضای هیات علمی در همکاری مستمر با مدیریت دانشگاه، به منظور برگزاری بهینه کلاس های مجازی، اظهار داشت:این دانشکده یکی از اثربخش ترین دانشکده های دانشگاه اصفهان است که اعضای هیات علمی و دانش آموختگان آن در ابعاد مختلف اجتماعی، همواره منشا اثر بوده و هستند.

دکتر طالبی در ادامه اظهار داشت: امروز اقتصاد آموزش عالی به عنوان یک کلان مسئله مورد توجه جامعه جهانی قرار گرفته است. مسئله ای که ورود به دانشگاه های نسل چهارم را به واسطه ی تحریم ها و انفکاک اقتصاد کشور از فروش نفت،تسریع بخشیده است و تامین منابع جدید برای شکوفایی اقتصاد کشور بسیار حائز اهمیت است. بدون تردید مهم ترین منابع، نیروی انسانی کارآمدی است که در دانشگاه ها تربیت شده اند. قطعا همه باید به فکر تامین منابع جدید انسانی برای اداره دانشگاه باشیم و در این راستا، سیاست اداره دانشگاه، باید بر مبنای سیستم گرایی نه فرد گرایی استوار باشد و سیستمی ایجاد شود که تصمیمات مدیر، استمرار داشته باشد. وی در ادامه افزود: باید از گسست های مدیریتی جلوگیری شود و تغییرات مدیریتی به سیاست های کلان اعتلا و ارتقا داشگاه ضربه نزند. دکتر طالبی همچنین تصریح نمود: دانشگاه اصفهان به عنوان یک دانشگاه آموزش و پژوهش محور تعریف شده است و در این راستا پذیرش دانشجویان غیر ایرانی می تواند بر اقتصاد آن تاثیرگذار باشد.

رییس دانشگاه در ادامه افزود: دانشگاه مشکلی در تامین خوابگاه برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی ندارد و دانشجویان تحصیلات تکمیلی که از سوی مدیریت دانشکده معرفی شوند می توانند از امکانات خوابگاه استفاده نمایند.

 دکتر شاقول معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی نیز در این جلسه ضمن تشکر از درک صحیح و متقابل اعضای هیات علمی در شرایط فعلی که به یک بحران جهانی تبدیل شده است از همدلی، همکاری و همراهی همه اعضای هیات علمی که در برگزاری مطلوب کلاس ها و امتحانات نیمسال گذشته همت نموده و یاری رسان دانشگاه بودند، تقدیر به عمل آورد. 

معاون آموزشی دانشگاه در ادامه تصریح نمود: بدون تردید دانشکده علوم اداری و اقتصاد یکی از اثرگذارترین دانشکده های دانشگاه است و این پتانسیل جای شکوفایی بیشتر را نیز دارد.

وی در مورد پذیرش دانشجویان غیر ایرانی نیز اظهار داشت: حضور دانشجویان بین المللی یکی از فاکتورهای ارتقا دانشکده ها است که باید به آن توجه ویژه شود.

وی پذیرش دانشجویان غیر ایرانی را یکی از فاکتور های رقابتی دانشگاه ها دانست و افزود: این پذیرش ها قانونی است و قانون بر آن تاکید می کند. در حال حاضر حدود 400 دانشجوی غیر ایرانی در دانشگاه اصفهان در حال تحصیل هستند. با توجه به این مهم که دانشگاه اصفهان مشهور به دانشگاه سخت گیر است ولی با این حال آمار متقاضیان ثبت نام در این دانشگاه بسیار بالا و مورد توجه است و دانشجویان غیر ایرانی با رتبه های برتر متقاضی ورود به دانشگاه اصفهان هستند.

دکتر شاقول در ادامه از زحمات خالصانه، دکتر مجید مقدم سرپرست دفتر دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه تقدیر و تصریح نمود: با وجود این که دکتر مقدم از سرآمدان علمی کشور هستند ولی منت گذاشته و قبول مسئولیت نمودند و در بخش پذیرش دانشجویان بین الملل کمک های شایانی به دانشگاه داشته اند.

وی همچنین از تصویب رشته بین الملل و رشته حقوق عمومی گروه حقوق ابراز خورسندی و در ادامه بر راه اندازی رشته های بین رشته ای تاکید نمود.  

 معاون آموزشی همچنین تصریح نمود: برنامه ریزی برای نیمسال جدید آموزشی نیز به صورت غیر حضوری است و برای این منظور، زیرساخت های آموزش های مجازی تقویت شده است. با حمایت دکتر طالبی رییس دانشگاه و دکتر میرخانی معاون اداری و مالی اقدام به خرید سرورهای پیشرفته نموده و امیدواریم در نیمسال جدید با تقویت سامانه LMS به لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری، نواقص موجود تصحیح و خدمات آموزشی به دانشجویان به نحو مطلوب تری انجام پذیرد.

دکتر شاقول آموزش بین الملل مجازی را تایید و اظهار داشت: زیر ساخت های آن آماده هست و در شرایط فعلی فرصتی فراهم شده تا بتوانیم از پتانسیل اساتید مختلف در کل جهان، در راستای بهبود کیفیت آموزشی و پژوهشی به نحو مطلوب، بهره مند شویم.

وی در ادامه به پرسش هایی مبنی بر مشکلات دانشجویان بورسیه که در حال فارغ التحصیلی هستند پاسخ داد و اظهار امیدواری نمود که به همت وزارت علوم تحقیقات و فناوری برای این دانشجویان نیز تسهیلات بیشتری فراهم شود.

دکتر میرخانی معاون اداری و مالی دانشگاه نیز ضمن تاکید بر بهره مندی از خرد جمعی خواستار هم افزایی و همکاری همه دانشگاهیان در راستای ارتقا اهداف متعالی دانشگاه شد.

معاون اداری و مالی در ادامه در خصوص درخواست های دانشکده مبنی بر ، تجهیز کلاس ها،ارتقا سیستم های نرم افزاری، خرید قلم نوری و افزایش فضای های آموزشی قول مسا عدت و همکاری داد.

دکتر میرخانی همچنین تصریح نمود: یکی از اولین اقدامات حوزه معاونت اداری و مالی تکمیل فضای کالبدی دانشکده علوم اداری و اقتصاد بود که با تاکید اکید رییس دانشگاه انجام و مورد بهره برداری قرار گرفت. وی در ادامه افزود: برای بهره مندی از فضای موجود این دانشکده می توان تغییراتی در چیدمان و طراحی آن صورت بگیرد. دکتر میرخانی تصریح نمود : افزایش فضای کالبدی بیشتر برای این دانشکده، با کمک خیرین، در دستور کار این معاونت قرار دارد.

معاون اداری و مالی همچنین بر اصلاح الگو بندی نیروی انسانی تاکید و اظهار داشت: طرح مدیریت منابع انسانی با رویکردی علمی ارایه شده توسط حوزه معاونت اداری و مالی می تواند کمک شایانی به اصلاح الگو بندی و مدیریت منابع انسانی داشته باشد.

 دکتر میرخانی همچنین ضمن اشاره به افزایش حقوق 35 درصدی برای اعضای هیات علمی و کارکنان اظهار داشت:بار مالی  این افزایش حقوق حدود 50 میلیارد بوده است و این درحالی است که کل بودجه ما 10 میلیارد اضافه شده است و در واقع ما 40 میلیارد نسبت به بودجه 98 منفی هستیم و این در صورتی معقول است که قیمت ها نسبت به سال گذشته یکسان باشد در صورتی که این طور نیست و غیر از افزایش هزینه های کلی دانشگاه، هزینه های تحمیلی مانند خرید الکل، ماسک ، دستکش و سایر تجهیزات بهداشتی نیز به دانشگاه افزوده شده است. همچنین تجهیز زیرساخت های مجازی برای برگزاری کلاس های الکترونیک نیز از دیگر هزینه های تحمیلی دانشگاه است که برای فراهم نمودن آموزش های مناسب برای دانشجویان حائز اهمیت است.     

 دکتر رکنی زاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه نیز اظهار داشت: همه جای دنیا در حال یک پارادایم شیفت جدی هستند و در این راستا  تغییرات اساسی در نحوه اداره دانشگاه ها نیز انجام شده است.  تهدید کرونا به ما این فرصت را داد تا بیاموزیم که در حوزه های پژوهشی از وابستگی های مالی خود به وزارت علوم بکاهیم و استقلال بیشتری داشته باشیم. وی بر حرکت به سمت افزایش پایان نامه های تقاضا محور، سرمایه گذاری از طریق تحقیقات آزمایشگاهی و استفاده بهینه از تحقیقات دانشجویان تحصیلات تکمیلی و اساتید که منجر به بروندادهای علمی شوند تاکید نمود.

دکتر رکنی زاده آینده آموزش عالی را به شدت در حال تغییر دانست و افزود: دانشگاه باید سوار بر این تغییرات در راستای ارتقا کمی و کیفی خود گوی سبقت را از دیگران برباید.

وی ضمن تاکید بر کارهای تیمی اظهار داشت: در حال حاضر بسیاری از کار های آزمایشگاهی و تحقیقاتی در دنیا به صورت تیمی و گروهی انجام می شود و این مشارکت ها گاهی جنبه جهانی نیز دارد و برای یک تحقیق بسیاری از کشورها با هم همکاری می نمایند.

وی ضمن اشاره به حضور چند دانشگاه مهم در استان بر همکاری تیمی این دانشگاه ها در حوزه های پژوهشی تاکید و خواستار تعامل بیشتر و استفاده مشترک از امکانات یکدیگر در حوزه های مختلف آموزشی و پژوهشی  شد.

دکتر رکنی زاده در ادامه ضمن معرفی ناحیه نوآوری دانشگاه، افزود: در راستای این تغییر نگرش، اقدام به راه اندازی ناحیه نوآوری نمودیم. چرا که سیر  آموزش  و پژوهش جهان در حال تغییر است و شما به عنوان پژوهشگران دانشگاهی نیز باید به نحو مطلوب  با درک شرایط موجود، از این تغییر، بهره برداری نمایید.

شایان ذکر است دکتر سعید صمدی رییس دانشکده علوم اداری و اقتصاد نیز ضمن ارایه گزارش مبسوطی از پتانسیل های موجود در این دانشکده اظهار داشت: دانشکده علوم اداری و اقتصاد به عنوان بزرگ ترین دانشکده دانشگاه اصفهان با حضور 2500 دانشجو و 90 نفر عضو هیات علمی، از بالاترین شاخص های دانشگاه نسل چهارم و اثر گذار برخوردار است.

وی در ادامه افزود : اعضای هیات علمی و دانش آموختگان این دانشکده همواره منشا اثر و تغییرات مثبت در جامعه بوده و هستند. شایان یادآوری است از بین 90 نفر عضو هیات علمی این دانشکده می توان به شهردار اصفهان، رییس سازمان برنامه و بودجه استان،نمایندگان مجلس ، مشاور رییس مجلس و دیگر پست ها و مسئولیت های اثرگذار جامعه که متعلق به اعضای هیات علمی این دانشکده است اشاره نمود. همچنین دکتر رنانی به عنوان یکی از اعضای هیات علمی این دانشکده از بالاترین اثرگذاری اجتماعی برخوردار است. وی در ادامه تصریح نمود: در حوزه مدیریتی دانشگاه نیز آقایان دکتر امام جمعه زاده مشاور رییس دانشگاه، دکتر طیبی مدیر دفتر همکاری های بین الملل، دکتر شاهین مدیر ارتباط با صنعت و جامعه، دکتر قائم فرد مدیر دفتر حقوقی و دکتر صفری مدیر امور اداری در حوزه اثر گذاری داخل دانشگاه مورد توجه و قابل تقدیر هستند. همچنین مهم ترین رشته های علوم انسانی در این دانشکده کنار هم قرار گرفته و منشا اثر شده اند.

دکتر صمدی در ادامه بر ماموریت گرایی پژوهشی تاکید و اظهار داشت: باید شاخص های عملکردی را انعطاف پذیرتر ببینیم.

دکتر صمدی در ادامه با ارایه یک طرح پیشهادی تصریح نمود: گروه های دانشگاه را می توان به گروه های آموزش محور، پژوهش  محور و خدمات محور تقسیم کرد. دانشگاه نیز با توجه به این تقسیم می تواند تسهیلات لازم را برای هر کدام از این گروه ها فراهم نماید.

لازم به ذکر است معاونین فرهنگی، آموزشی و پژوهشی دانشکده هر کدام به تفکیک در مورد شرایط کنونی دانشکده و اهداف آتی آن گزارش مبسوطی را ارایه و مورد بحث و بررسی قرار دادند و در ادامه مدیران گروه ها و اعضای هیات علمی نظرات و دیدگاه های خود را مطرح و متعاقب آن هیات رییسه دانشگاه نیز به پرسش های مطروحه پاسخ دادند و بر تعامل و همکاری های اعضای هیات علمی و هیات رییسه دانشگاه تاکید شد.

 

 

 

 

 

تاریخ:
1399/05/27
تعداد بازدید:
1109
منبع:
Powered by DorsaPortal